کودها شناسنامهدار میشوند
کشاورزان یا خریداران کود میتوانند با ارسال شماره پنج رقمی ثبت کود به سرشماره پیامکی 3000646424 که مربوط به موسسه خاک و آب است، از صحت و سلامت کالا و این که محصول مورد نظر از نظر فنی با کیفیت و سلامت است اطمینان حاصل کنند
کودهاى شیمیایى خاک را آلوده نمىکنند
توصیه کودی یک فرآیند تخصصی است که متخصصان این کار را انجام میدهند اما عمل به توصیههای کودی یک موضوع آموزشی است. توصیه کودی یعنی، تامین مواد غذایی مورد نیاز گیاه از محل کودهای شیمیایی، برمبنای نیاز سنجی انجام شود، نیاز سنجی نیز بر مبنای آنالیز خاک و گیاه است.
کودها شناسنامهدار میشوند.
کشاورزان یا خریداران کود میتوانند با ارسال شماره پنج رقمی ثبت کود به سرشماره پیامکی 3000646424 که مربوط به موسسه خاک و آب است، از صحت و سلامت کالا و این که محصول مورد نظر از نظر فنی با کیفیت و سلامت است اطمینان حاصل کنند.
کودهاى شیمیایى خاک را آلوده نمىکنند.
توصیه کودی یک فرآیند تخصصی است که متخصصان این کار را انجام میدهند اما عمل به توصیههای کودی یک موضوع آموزشی است. توصیه کودی یعنی، تامین مواد غذایی مورد نیاز گیاه از محل کودهای شیمیایی، برمبنای نیاز سنجی انجام شود، نیاز سنجی نیز بر مبنای آنالیز خاک و گیاه است.
فرآینددرخواست پروانه کاربرد نشان حدمجازآلاینده هادر محصولات کشاورزی الکترونیکی می شود
بمنظور ایجاد شفافیت و کاهش بروکراسی های اداری و هزینه های تولید این محصولات، فرآیند ارائه درخواست پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلایندهها بصورت الکترونیکی انجام میشود
فرآیند درخواست پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی الکترونیکی میشود.
پس از برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و استفاده از نظرات مشورتی بخشهای دولتی و خصوصی، شرکتهای بازرسی، تولیدکنندگان و … ویرایش سوم دستورالعمل صدور تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی به تصویب نهایی کمیته تخصصی سازمان ملی استاندارد رسیده و مراحل ابلاغ را طی مینماید. بهمنظور ایجاد شفافیت و کاهش بروکراسیهای اداری و هزینههای تولید این محصولات، فرآیند ارائه درخواست پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلایندهها بهصورت الکترونیکی انجام میشود.
رسالت وزارت جهادکشاورزی برنامهریزی برای تولید محصول سالم است
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهادکشاورزی: رسالت وزارت جهادکشاورزی، برنامهریزی برای تولید محصول سالم است
محصولات کشاورزی استاندارد میشوند.
در تولید ارگانیک نباید هیچ نهاده شیمیایی استفاده شود. بنابراین باید میزان نهادههای ارگانیک را افزایش دهیم، چون نهادههای ارگانیک باعث میشود تولید را در واحد سطح افزایش دهیم. نهاده طبیعی را باید جایگزین نهادههای شیمیایی کنیم. برخی نهادههای طبیعی نیز قدرت جایگزینی نهادههای شیمیایی را ندارد. برای مثال برای تولید محصولات ارگانیک باید از کود حیوانی استفاده شود نه شیمیایی، آیا تولیدات دامی ما انقدری هست که بتواند کل تولیدات را پوشش دهد؟ بنابراین ممکن است در آن زمان نتوانیم همان عملکردی را بگیریم که از کود شیمیایی میگیریم.
خانواده بزرگ جهاد کشاورزی خوزستان، پیشرو در صرفه جویی در مصرف برق و مدیریت سبز
سازمان جهاد کشاورزی استان همکاری خود را جهت مصرف بهینه برق اعلام کرد
برگزاری جلسه کارگروه ملی تغییرات آب و هوا
جلسه کارگروه ملی تغییرات آب و هوا با حضور معاون رییس جمهور و نمایندگان ارشد دستگاههای اجرایی برگزار شد