سال جهش تولید با مشارکت مردم
جمعه ،02 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری

استان محل برگزاری:  یزد

 

نام جشنواره:  انار

معرفی:  سطح زیرکشت این محصول در استان یزد  پنج هزار و ۸۹۱ هکتار است که از این میزان پنج هزار و ۶۳۷ هکتار آن بارور می باشد استان رتبه پنجم سطح زیرکشت و رتبه چهارم میزان تولید انار کشور را دارد میزان عملکرد برداشت این محصول در هر هکتار امسال ۲۲ تن و ۶۴ کیلوگرم بوده است یشترین سطح زیرکشت انارستان های استان را مربوط به شهرستان‌های تفت ، میبد و  یزدو بیشترین ارقام انار مرغوب استان مربوط به ملس یزدی، شیرین شهوار ، ملس سریزد و گِل تفت است کشت ارقام جدید انار واندر فول" و "نرم هسته ای" در باغات مختلف استان بصورت پایلوت اجرا شده که نتایجی خوبی به همراه داشته است انار تولیدی استان یزد علاوه بر عرضه در بازار استان‌های همجوار به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس صادر می‌شود و بخشی از این محصول به صورت تازه خوری، بخشی به صورت رب انار و ساندیس فراوری و مقداری نیز به‌صورت کنسانتره و اناردان به هند و پاکستان برای تبدیل به ادویه صادر می‌شود جشنواره انار و جشن شکرگزاری محصول هر ساله با هدف آموزش بهره برداران ، عرضه محصولات و فرآورده‌های انار، صنایع‌دستی و سوغات شهرستان‌ها در استان برگزار می گردد و در سالجاری نیز در شهرستانهای تفت ،مهریز، یزد، میبد اردکان برگزار گردید و در کنار آن کارگاه های آموزشی و نمایشگاه جنبی نیز برگزار گردیده که از آن استقبال خوبی به عمل آمده است

 

مکان برگزاری:  شهرستانهای اردکان ،تفت ، میبد ،مهریز و یزد                    

 

سابقه برگزاری:  اردکان (سومین) ، تفت (چهارمین) میبد (دومین ) مهریز(دومین ) یزد (دومین )                 

 

زمان جشنواره:  آبان ماه                    

 

نوع فعالیت جشنواره: کشاورزی(باغی)

 

سطح برگزاری جشنواره:       استانی

 

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب