ویدیوکنفرانس با استان اصفهان در خصوص گپ پیاز
برگزاری جلسه ویدیوکنفرانس با استان اصفهان در خصوص گپ پیاز در روز یکشنبه مورخ 97/2/30 در محل دفتر محیط زیست و سلامت غذا
جلسه ویدیوکنفرانس با استان اصفهان در خصوص گپ پیاز در روزیکشنبه مورخ 97/2/30 در محل دفتر محیط زیست و سلامت غذا با حضور خانم دکتر مسائلی(مشاور رییس سازمان و مسؤول محیط زیست و سلامت غذای استان اصفهان) و کلیه همکاران دفتر محیط زیست و سلامت غذا برگزار شد. در این جلسه خانم دکتر مسائلی در خصوص تاریخچه آغاز گپ پیاز در استان و اقدامات انجام شده تاکنون توضیحات لازم را ارائه نمودند و به پرسشهای آقای دکتر سعادت(مدیرکل محترم دفتر) و همکاران پاسخ دادند.
خانم دکتر مسائلی اظهار داشتند که گپ استان اصفهان از سال 1385 آغاز شد و در سال 1395 استان به این نتیجه رسید که برای ادامه کار نیاز به دستورالعمل دارند. طی یکسال دهها جلسه برگزار شد تا دستورالعمل تهیه شود. گپ پیاز در حال انجام است و در حال حاضر کار روی سیبزمینی نیز آغاز شده است. برای سیبزمینی هم تصمیم بر این شده که به صورت پایلوت انجام گیرد و در صورت حصول نتیجه مانند پیاز عمل نمایند.