سال جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری
  • 1399/08/03 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وبینار روزجهانی غذا

وبینار روزجهانی غذا از سوی دفتر محیطزیست و سلامت غذا و با استقبال چشمگیر همگانی برگزار شد.

به مناسبت 61 اکتبر ) 25 مهرماه( ،روز جهانی غذا ، دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی با شعار "محصولات گواهی شده ضامن سلامت و ایمنی غذایی"، وبیناری با حضور بیش از 300 نفراز تولید کنندگان،کارشناسان ملی و استانی و مروجان پهنه کشور، فعالان حوزه زنان روستائی، بخش های فنی و اجرایی وزرات متیوع، موسسات تحقیقاتی، دانشگاه های علوم پزشکی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان ملی استاندارد، سازمان حفاظت محیط زیست، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، دفتر فائو و دست اندرکاران ملی و بین المللی، کارشناسان و اصحاب رسانه روز 20 مهرماه برگزار نمود.
در ابتدای جلسه پیام وزیر محترم جهادکشاورزی قرائت گردید. ایشان روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران "از مزرعه تا سفره" را تبریک گفته و از خدمات فعالان این حوزه در اجرایی کردن نظام تولید محصول گواهی شده، بهبود محتوای موادمغذی در محصولات، پایش کیفیت و سلامت محصولات و ارتقای سهم نهادها ی بیولوژیک در سبد آفت کش ها و کود های مصرفی تشکر نمودند.
در این وبینار،آقای دکترسعادت؛ مشاور محترم وزیرو مدیرکل دفتر وزارتی اظهار نمودند که علاوه بر اهمیت تولید، همه آحاد جامعه باید دسترسی پایدار به غذا داشته باشند، همچنین تولید غذای ایمن و مغذی مسئله مهم دیگری است که باید به آن توجه شود. از سال 29 تولید محصولات گواهی شده در کشور به صورت رسمی و با ایجاد سامانه سِرگانیک شروع شده و امیدواریم با همکاری سایر بخش های مرتبط با تولید، فرآیند تولید محصولات گواهی شده راه خود را پیدا کند.
آقای دکتر رفیعی پور؛ مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا عنوان نمودند که مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه و منابع پایه تولید شروع و تا سفره مصرف کننده پیش می رود. تامین و تضمین کیفیت سلامت و بهداشتی بودن محصولات کشاورزی، گیاهی و دامی با نگاه بهداشت محور و سلامت گرا در وزارت جهاد کشاورزی شروع و زنجیره مزرعه تا سفره با حضور کارشناسان و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا مانند هوش مصنوعی آغاز شده است.
 
خانم قنبری؛ جانشین و دستیار ارشد نماینده فائو در ایران، پیام جناب آقای دکتر بودکر نماینده محترم فائو در جمهوری اسلامی ایران را قرائت نمودند و ابزارهای توصیه شده برای تضمین ایمنی و سلامت غذا را صدور گواهی و برچسب گذاری مواد غذایی دانسته و گفتند: این دو ابزار نه تنها الزاماتی را پیش پای فعالان بخش تولید، تأمین و عرضه مواد غذایی ایجاد می کنند، بلکه می توانند از طریق ارائه اطلاعات صحیح و قابل راستی آزمایی به مصرف کنندگان، سمت و سوی تقاضای موجود در بازار را شکل دهند.
 
در ادامه آقای دکتر سرافرازی؛ رییس مرکزروابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی ، آقای دکتر زند؛ مشاور محترم وزیر، آقای دکتر گلباف؛ مدیر مسئول محترم نشریه دام،کشت وصنعت و نیز آقای دکتر پورکیان؛ رئیس سرمایه گذاران شرکت بادر لینکو آلمان که حوزه بازرگانی محصولات کشاورزی فعال هستند،سخنرانی نمودند.
  • گروه خبری : گره مجوزدهي زيرپورتال دفتر محیط زیست,اخبار و تازه ها,اخبار ویژه,فعالیتهای دفتر
  • کد خبر : 149321
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب