سال جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری
  • 1399/07/13 - 08:26
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شیوه‌نامه آموزشی برداشت و فرآوری زعفران در شرایط بیماری کووید-19

شیوه‌نامه آموزشی برداشت و فرآوری زعفران در شرایط بیماری کووید-19 در منوی قوانین و دستورالعمل‌ و قسمت دستورالعمل‌ها قرار گرفت.
  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار ملی
  • کد خبر : 168685
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب