حذف واسطه ها از تولید تا مصرف محصولات گواهی شده
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا به منظور برنامه ریزی جهت تولید محصول گواهی شده به خوزستان سفر کرد.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا در سفر به استان از اتحادیه تعاونی های زراعی و باغی ، مزرعه ذرت و پرورش قارچ شهرستان دزفول بازدید کرد.
دکتر سعید سعادت هدف از این سفر را تولید محصول گواهی شده در راستای سلامت غذا جامعه عنوان کرد و افزود: محصول گواهی شده محصولی است که باقیمانده سموم و آفت کش ها و عناصر سنگین و آلاینده ها در آن از حد مجاز پایین تر باشد و از نظر تغدیه ای به اندازه کافی حاوی عناصر غذایی برای سلامت انسان و دام باشد و برای تولید محصول گواهی شده باید از دستورالعمل خاصی پیروی کرد که در حال حاضر با همکاری سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی این دستورالعمل آماده شده و طی چند روز آینده ابلاغ می شود.
مدیر کل محیط زیست و سلامت غذای کشور در ادامه ایجاد هلدینگ هایی که وظیفه
وصل کردن تولید به بازار را دارد در جهت کاهش هزینه های تولید موثر دانست و
تصریح نمود: ایجاد این هلدینگ ها باعث می شود محصول با قیمت پایین تر در
بازار به فروش برسد.هلدینگ ها با کمک به تولید محصول و برند سازی سببحذف واسطه ها می شوند تا محصول به قیمت عادلانه به دست مصرف کننده می رسد.
وصل کردن تولید به بازار را دارد در جهت کاهش هزینه های تولید موثر دانست و
تصریح نمود: ایجاد این هلدینگ ها باعث می شود محصول با قیمت پایین تر در
بازار به فروش برسد.هلدینگ ها با کمک به تولید محصول و برند سازی سببحذف واسطه ها می شوند تا محصول به قیمت عادلانه به دست مصرف کننده می رسد.
برای مشاهده متن کامل خبر به آدرس www.prajk.ir/news/9423 رجوع نمایید.