اولین نشست هم اندیشی شیلات

حسینی از ادامه برگزاری جلسات منظم در این زمینه خبر داد و گفت: امیدواریم دست به دست هم دهیم به مهر، میهن خویش را کنیم آباد.
از دیگر سخنرانان این ههم اندیشی معاون آبزی پروری سازمان شیلات بود که اشاره داشتند تولید ۲.۶ میلیون تن انواع آبزیان در سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی کشور و ۱.۸ میلیون تن در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده است.ایشان اذعان داشت: کشور ما رتبه نخست تولید ماهی قزلآلا، رتبه ۱۶ در آبزیپروری، رتبه ۱۳ در پرورش میگو و رتبه ۲۶ در صید در جهان را به خود اختصاص داده است.وی در مورد سطح زیر کشت آبزیان گفت: در سال ۱۴۰۱ سطح کشت آبزیان در کشور حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.شکوری تصریح کرد: ۵۳ هزار هکتار مربوط به مساحت کشت ماهیان گرمابی و ۷۲۹ هکتار سطح کشت ماهیان سردآبی میباشد. معاون توسعه آبزیپروری سازمان شیلات ایران با اشاره به این که ۲۷۹ پروژه مصوب در حوزه آبزیان احصا شده است، گفت: ۷۹ پروژه از اولویتهای سازمان شیلات در حوزههایی مانند معرفی گونههای جدید، صید و صیادی، کاهش وابستگی به نهادههای وارداتی هستند. این مسوول با اشاره به این که نیازهای پژوهشی حوزه شیلات تعیین شده است، ابراز داشت: محور این نیازها از جمله کاهش مصرف آب، استفاده بهینه از آب و بازچرخانی آب است.
سایر سخنرانان دکتر روستایی دبیر ستاد ملی جوانان و نخبگان وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برنامه ها و روسای گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران و گرگان و نمایندگان صنعت و شرکت های دانش بنیان بودند و ۴ تفاهم نامه سازمان شیلات با دو دانشگاه مذکور و نیز دانشگاه علم و صنعت و جهاد دانشگاهی منعقد گردید. نماینده دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت جهاد کشاورزی نیز از جمله مدعوین بودند و در پایان نشست از ۱۳ غرفه شرکت دانش بنیان توسط مدعوین بازدید به عمل آمد.