وبینار روزجهانی غذا
وبینار روزجهانی غذا از سوی دفتر محیطزیست و سلامت غذا و با استقبال چشمگیر همگانی برگزار شد.
مهار آتش سوزی جنگلها و مراتع کوه نور چرام بعد از 6 شبانه روز
بخشدار سرفاریاب از توابع شهرستان چرام (استان کهگیلویه و بویراحمد) از مهار آتش در جنگل ها و مراتع کوه نور شهرستان چرام بعد از 6 روز خبر داد.
پستهکاری در استانی که بیش از 8 هزار کیلومترمربع آن دستخوش فرونشست خطرناک است
فرونشست در دشتهای نجف آباد، مهیار شمالی، مهیارجنوبی، کاشان، گلپایگان، برخوار، اصفهان، اردستان، نطنز و فلاورجان بهصورت خطرناکی مشاهده شده و آنچه که مشخص است، فشار بر منابع آب در اثر تراکم جمعیت، صنایع و یا کشاورزی همراه با دورههای خشکسالی و عدم تغذیه متعادل، باعث بروز پدیده فرونشست زمین در گذر زمان شده است.
شیوه نامه ی برداشت و فرآوری زعفران در شرایط کووید-19
شیوه نامه ی برداشت و فرآوری زعفران در شرایط کووید-19 منتشر شد
مشوقهای تولید محصولات گواهی شده
مشوقهای تولید محصولات گواهی شده اعلام شد
پروژه ارتقای سلامت محصولات کشاورزی
پروژه ارتقای سلامت محصولات کشاورزی زیرپروژه پروژه توسعه کشت و مصرف محصولات گواهی شده است
همکاری دوجانبه سازمان جهاد کشاورزی با اداره کل استاندارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از همکاری دوجانبه سازمان جهاد کشاورزی با اداره کل استاندارد خبر داد.
آغاز دوره های آموزشی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی
این دوره با هدف ارتقای سطح دانش کارشناسان بخش خصوصی و همچنین تربیت مدیران کنترل کیفی مزارع برگزار می گردد
دستورالعمل فنی و اجرایی تولید 16 محصولات گواهی شده
از سوی دفتر محیطزیست و سلامت غذا دستورالعمل فنی و اجرایی برای تولید 16 محصولات گواهی شده ابلاغ شد
مسئولیت استاندارد عسل صنعتی به جهادکشاورزی واگذاری شد
استاندارد اجباری عسل پس از مدتها پیگیری اتحادیه زنبورداران ایران و دفتر توسعه زنبورداری در معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در شورای عالی استاندارد تصویب شد.