برگزاری جلسه هماهنگی تعیین تکلیف حدمجاز آرسنیک در برنج

نشست هماهنگی تعیین تکلیف حدمجاز آرسنیک در محصول برنج یکشنبه 1403/5/14 درمحل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری برگزار شد.
در این جلسه رئوفی، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری با تاکید بر اهمیت محصول برنج به عنوان محصولی استراتژیک در سبد غذایی خانوارهای ایرانی، ضرورت بهره گیری از تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای تشخیص و اندازه گیری میزان آرسنیک در این محصول کلیدی را یادآور شد.
در این جلسه همچنین بررسی داده ها و اطلاعات به روز و ارزیابی ریسک در کنار تجهیز امکانات آزمایشگاهی از موضوعات مورد بحث برای تجدیدنظر استاندارد ملی بود. پیشنهاد طرح این موضوع در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای هماهنگی های برون دستگاهی از دیگر موضوعات مطروحه این نشست بود.
نظر دهید