سال جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری
  • 1397/07/01 - 08:33
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر زنجیره تولید مواد غذایی بیشتر می‌شود.

سند ملی ایمنی غذا، سندی بالادستی است که بر مجموعه
زنجیره عوامل تولید تا مصرف مواد غذایی را به لحاظ سلامت و عاری بودن از هر خطری
برای مصرف
کننده، نظارت میکند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی
شبکه خبر، دکتر سعادت مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای یک
ماده غذایی سالم عوامل مختلف وجود دارد، نخست تولیدکننده سالم و آگاه، نهاده
های سالم مثل خاک سالم، آب سالم،
کود، سموم و بذر سالم، همه در تولید محصول سالم دخالت دارد و هر کدام مشکلی داشته
باشد به محصول آسیب خواهد زد
. مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: بهتر است برای محصول
سالم، از عنوان محصول گواهی شده
استفاده کنیم زیرا ما اعتقاد داریم
همه محصولات تولیدی سالم
اند
اما جایی باید این را گواهی کند که محصول سالم و میزان سموم و آلاینده
های باقیمانده در آن بسیار
پایین باشد
.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار ملی
  • کد خبر : 168617
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب