نظارت بر زنجیره تولید مواد غذایی بیشتر میشود.
سند ملی ایمنی غذا، سندی بالادستی است که بر مجموعه
زنجیره عوامل تولید تا مصرف مواد غذایی را به لحاظ سلامت و عاری بودن از هر خطری
برای مصرفکننده، نظارت میکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی
شبکه خبر، دکتر سعادت مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای یک
ماده غذایی سالم عوامل مختلف وجود دارد، نخست تولیدکننده سالم و آگاه، نهادههای سالم مثل خاک سالم، آب سالم،
کود، سموم و بذر سالم، همه در تولید محصول سالم دخالت دارد و هر کدام مشکلی داشته
باشد به محصول آسیب خواهد زد. مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: بهتر است برای محصول
سالم، از عنوان محصول گواهی شده استفاده کنیم زیرا ما اعتقاد داریم
همه محصولات تولیدی سالماند
اما جایی باید این را گواهی کند که محصول سالم و میزان سموم و آلایندههای باقیمانده در آن بسیار
پایین باشد.