سال جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری
  • 1397/07/18 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حذف واسطه ها از تولید تا مصرف محصولات گواهی شده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا به منظور برنامه ریزی جهت تولید محصول گواهی شده به خوزستان سفر کرد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا در سفر به استان از اتحادیه تعاونی های زراعی و باغی ، مزرعه ذرت و پرورش قارچ شهرستان دزفول بازدید کرد.
دکتر سعید سعادت هدف از این سفر را تولید محصول گواهی شده در راستای سلامت غذا جامعه عنوان کرد و افزود: محصول گواهی شده محصولی است که باقیمانده سموم و آفت کش ها و عناصر سنگین و آلاینده ها در آن از حد مجاز پایین تر باشد و از نظر تغدیه ای به اندازه کافی حاوی عناصر غذایی برای سلامت انسان و دام باشد  و برای تولید محصول گواهی شده باید از دستورالعمل خاصی پیروی کرد که در حال حاضر با همکاری سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی این دستورالعمل آماده شده و طی چند روز آینده ابلاغ می شود.
 
مدیر کل محیط زیست و سلامت غذای کشور در ادامه ایجاد هلدینگ هایی که وظیفه
وصل کردن تولید به بازار را دارد در جهت کاهش هزینه های تولید موثر دانست و
تصریح نمود: ایجاد این هلدینگ ها باعث می شود محصول با قیمت پایین تر در
بازار به فروش برسد.هلدینگ ها با کمک به تولید محصول و برند سازی سببحذف واسطه ها می شوند تا محصول به قیمت عادلانه به دست مصرف کننده می رسد. 
برای مشاهده متن کامل خبر به آدرس  www.prajk.ir/news/9423 رجوع نمایید.
  • گروه خبری : گره مجوزدهي زيرپورتال دفتر محیط زیست,اخبار و تازه ها,اخبار ویژه
  • کد خبر : 149193
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب