دستورالعمل فنی و اجرایی تولید 16 محصولات گواهی شده
از سوی دفتر محیطزیست و سلامت غذا دستورالعمل فنی و اجرایی برای تولید 16 محصولات گواهی شده ابلاغ شد
دفتر محیط زیست و سلامت غذا با همکاری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
و موسسات وابسته، شانزده دستورالعمل فنی و اجرایی تولید محصولات گواهی شده)خرما ، انگور، پرتقال، نارنگی،
انار، پسته، کاهو، لوبیا، ذرت، کلزا، خربزه، هندوانه، پیاز، گندم، سیب زمینی و اسفناج را تهیه نموده و از درگاه پورتال
اطلاع رسانی محصولات گواهی شده این دفتر با آدرس الکترونیکی ذیل جهت بهره برداری قرار داده است.
https://cerganic.maj.ir
.