امضای تفاهم نامه همکاری مابین دفتر محیط زیست و سلامت غذا و بخش خصوصی
تفاهم نامه ای مابین بین دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی و انجمن توسعه کسب و کار های محیط زیست شایان به امضا رسید.
باتوجه به همگانی بودن وظیفه حفاظت از محیط زیست ، موضوع اصل پنجاهم قانون
اساسی ، و به استناد دستورالعمل پروانه کاربرد نشان حد مجاز
آلاینده ها در محصولات کشاورزی ، به شماره 227/447/د مورخ 27/3/1397 و به منظور تشویق
واحد های تولیدی وخدماتی فعال در بخش کشاورزی به رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی و
اهدای نشان وجدان محیط زیست در کسب وکار به اشخاص حقیقی و حقوقی حامی محیط زیست، تفاهم نامه ای مابین بین دفتر محیط زیست و سلامت
غذا وزارت جهاد کشاورزی و انجمن توسعه کسب و کار های محیط زیست شایان به امضا رسید.
در جلسه ای که امروز به مناسبت برگزاری امضای این
تفاهم نامه در محل دفتر مدیرکل محترم برگزار شد، طرفین ضمن ابراز خرسندی از شروع
همکاری این چنینی بر معرفی و حمایت از فعالیتهای زیست محیطی بر توسعه و ترویج با
کمک همه ی دست اندرکاران تاکید نمودند.
در ابتدای جلسه دکتر رفیعی پور گفتند که ورود بخش
خصوصی در قالب یک سمن زیست محیطی به امر اهدای نشان محیط زیست به کاندیداهای
مختلف، از آن جهت قابل اهمیت است که همواره این امر از سوی نهادهای دولتی برگزار می
شد و نهادهای غیردولتی حضوری نداشتند. اما حال که یک انجمن با بکارگیری نیروهای با
تجربه سعی در این دارد که فعالان زیست محیطی را شناسایی کرده و از آنان تقدیر به
عمل آورد، امر جدید و مبارکی است که با استقبال آحاد مختلف جامعه و بویژه بخش
کشاورزی روبرو خواهد شد.
ایشان در ادامه افزودند: از زمانهای گذشته جشنواره ای
برای شناسایی قهرمان تولید برگزار می شد و که با توجه به جمعیت فراوان تولید
کنندگان محصولات کشاورزی که از دید این دفتر، همه قهرمان تولید به شمار میروند،
بسیار مبارک خواهد بود که این عزیزان متوجه شوند که می توانند فعالیتهای خود را
معرفی کنند و در این بین کشاورزان و تولید کنندگانی که روش تولید محصول گواهی شده
را برگزیده اند جایگاه ارزشمندتری دارند. چون تولیدات آنها تولیدات سلامت محور بوده
و به حفاظت از محیط زیست نیز منجر می شود.
ایشان در ادامه افزودند که از یکسو وزیر محترم جدید؛
در برنامه های تحول آفرین خود به مساله محیط زیست به طور ویژه ای پرداخته اند و از
سوی دیگر مجلس محترم شورای اسلامی با شکل دهی به کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست
پرداختن به امور زیست محیطی را در اولویت قرار داده اند که این امر اهمیت استقرار
و تقویت دفتر محیط زیست و سلامت غذا را دو چندان می کند چرا که این تنها دفتری است
که از بدو تشکیل خود در سال 1378 دارای عنوان محیط زیست است و درنتیجه این دفتر از
هر گونه فعالیت زیست محیطی که بتواند منجر به توسعه فرهنگ احترام به محیط زیست
شود، استقبال می نماید.
در ادامه آقای امیرحسینی مدیر عامل محترم انجمن توسعه کسب و
کار های محیط زیست شایان با تایید سخنان دکتر رفیعی پور، از همکاری صمیمانه دفتر بویژه حمایتهای مدیر محترم دفتر در امضای تفاهم
نامه همکاری قدردانی نمودند.
ایشان در ادامه سخنان خود یادآور
شدند هر چند دستگاههای دولتی در اقداماتی چون صنایع سبز و ... بعضا به موفقیتهایی
دست یافتند اما تجربه نشان داده که وقتی بخش غیر دولتی در چنین اموری ورود می یابد
اقبال مردمی به آن افزایش می یابد. از اینرو با دعوت از همکاران با تجربه موفق
شدیم ظرف همین مدت کوتاه، نگاههای فراوانی را بخود جلب کنیم چرا که صاحبان صنایع و
کسب و کارهای فراوانی وجود دارند که با اعتقاد به اصول زیست محیطی گامهای مهمی را
در راه حفظ محیط زیست برداشتند و هم اکنون این فرصت را در اختیار می بینند که
بتوانند خود را محک جدی بزنند بویژه که قبلا اطلاع رسانی شده داوری های جشنواره
پیش رو، با کلیه مسایل بطور حرفه ای برخورد خواهد کرد.