آغاز دوره های آموزشی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی
این دوره با هدف ارتقای سطح دانش کارشناسان بخش خصوصی و همچنین تربیت مدیران کنترل کیفی مزارع برگزار می گردد
موضوعات دوره عبارتند از آشنایی با وضعیت سلامت محصولات کشاورزی، سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت جهت حمایت از تولید و عرضه محصولات سالم، شناخت آفات و بیماری های مهم استان، شیوههای صحیح کنترل عوامل خسارت زا ، آشنایی با تفسیر آزمون خاک و تغذیه متعادل گیاهی با تاکید بر روشهای تولید محصول سالم
شرکت کنندگان دوره، 112 نفر از کارشناسان کلینیک های گیاه پزشکی، فروشگاه های سموم و سایر فارغالتحصیلان علاقمند به فعالیت در بخش خصوصی می باشند که به شیوه ی مجازی و به مدت سه هفته تحت آموزش محققین مرکز تحقیقات استان و همچنین گروه محیط زیست و سلامت غذا قرار می گیرند.
شرکت کنندگان دوره، 112 نفر از کارشناسان کلینیک های گیاه پزشکی، فروشگاه های سموم و سایر فارغالتحصیلان علاقمند به فعالیت در بخش خصوصی می باشند که به شیوه ی مجازی و به مدت سه هفته تحت آموزش محققین مرکز تحقیقات استان و همچنین گروه محیط زیست و سلامت غذا قرار می گیرند.