طرح آزمایشی تولید محصولات باغی و کشاورزی
دستورالعمل استانداردسازی تولید محصولات دامی و شیلاتی تا پایان سال نهایی و تنظیم میشود
دستورالعمل استانداردسازی تولید
محصولات باغی و کشاورزی تدوین شده و به شیوه آزمایشی در چهار یا پنج
شهرستان در حال اجرا است و تاکنون موفق بوده است.
محصولات باغی و کشاورزی تدوین شده و به شیوه آزمایشی در چهار یا پنج
شهرستان در حال اجرا است و تاکنون موفق بوده است.
نیز به طور دقیق و مشخص بررسی و پایش میشود.
البته حتی در حفظ ذخایر ژنتیکی یا بیولوژیکی و حتی میکروارگانیسمهای کشور هم در
نقطه مطلوبی هستیم. همچنین ما به عنوان یکی از کشورهای خاور نزدیک برنامهای را که
فائو برای حفظ ذخایر زیستی منطقه و کشور برعهده ایران گذاشته است، تقبل کرده و
مقدمات این همکاری هم فراهم شده است. این طرح برای حفظ تنوع زیستی و پوشش گیاهی
بسیار بااهمیت است.
البته حتی در حفظ ذخایر ژنتیکی یا بیولوژیکی و حتی میکروارگانیسمهای کشور هم در
نقطه مطلوبی هستیم. همچنین ما به عنوان یکی از کشورهای خاور نزدیک برنامهای را که
فائو برای حفظ ذخایر زیستی منطقه و کشور برعهده ایران گذاشته است، تقبل کرده و
مقدمات این همکاری هم فراهم شده است. این طرح برای حفظ تنوع زیستی و پوشش گیاهی
بسیار بااهمیت است.
سعید سعادت
مدیرکل دفتر سلامت غذا و محیط زیست وزارت جهاد کشاورزی در جریان بازدید از
خبرگزاری ایانا، گفت: دستورالعمل استانداردسازی تولید محصولات باغی و کشاورزی
تدوین شده و به شیوه آزمایشی در چهار یا پنج شهرستان در حال اجرا است و تاکنون
موفق بوده است.او اضافه
کرد: برای اجرای این طرح هرچند پیشنیاز و پسنیازهایی وجود دارد که برای آن هم
برنامهریزی دقیق شده اما استانداردسازی تولید با همه ملزومات آن در حال اجرا است.
استانداردسازی به معنای واقعی کلمه از نحوه تولید تا عرضه و ارائه و حتی بستهبندی
شامل این طرح میشود.
مدیرکل دفتر سلامت غذا و محیط زیست وزارت جهاد کشاورزی در جریان بازدید از
خبرگزاری ایانا، گفت: دستورالعمل استانداردسازی تولید محصولات باغی و کشاورزی
تدوین شده و به شیوه آزمایشی در چهار یا پنج شهرستان در حال اجرا است و تاکنون
موفق بوده است.او اضافه
کرد: برای اجرای این طرح هرچند پیشنیاز و پسنیازهایی وجود دارد که برای آن هم
برنامهریزی دقیق شده اما استانداردسازی تولید با همه ملزومات آن در حال اجرا است.
استانداردسازی به معنای واقعی کلمه از نحوه تولید تا عرضه و ارائه و حتی بستهبندی
شامل این طرح میشود.
مدیرکل دفتر محیط
زیست و سلامت غذا با اشاره به این که نظارت بر بازسازی ذخایر مورد استفاده در بخش
کشاورزی زیرنظر این دفتر است، توضیح میدهد: حفظ تنوع زیستی به طور جداگانه بر
عهده سازمانهای تحقیقاتی هر بخش است. اما دفتر محیط زیست و سلامت غذا به دلیل نوع
و شیوه کاری از میزان بازسازی، نحوه بازسازی و میزان ذخایر اطلاع دارد. میتوان
گفت از لحاظ حفظ ذخایر در وضعیت مطلوبی هستیم.
او اضافه میکند:
در مورد حفظ تنوع زیستی به خصوص پوشش گیاهی و جانوری میزان و شیوه حفظ نیز به طور دقیق و مشخص بررسی و پایش میشود.
البته حتی در حفظ ذخایر ژنتیکی،یولوژیکی و حتی میکروارگانیسمهای کشور هم در
نقطه مطلوبی هستیم. همچنین ما به عنوان یکی از کشورهای خاور نزدیک برنامهای را که
فائو برای حفظ ذخایر زیستی منطقه و کشور برعهده ایران گذاشته است، تقبل کرده و
مقدمات این همکاری هم فراهم شده است. این طرح برای حفظ تنوع زیستی و پوشش گیاهی
بسیار بااهمیت است.