جلسه بررسی تولید محصولات ارگانیک شیلاتی
برگزاری جلسه بررسی تولید محصولات ارگانیک شیلاتی در روز شنبه مورخ 97/3/5 در محل دفتر محیط زیست و سلامت غذا
جلسه بررسی تولید محصولات ارگانیک شیلاتی در روز شنبه مورخ 97/3/5 در محل دفتر محیط زیست و سلامت غذا با حضور نمایندگان سازمان شیلات و دفتر محیط زیست و سلامت غذا برگزار شد.
در این جلسه مسائل و مشکلات موجود در بحث تولید آبزیان ارگانیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شیلات آمادگی خود را برای برگزاری کارگاه آموزشی اعلام نمود و این مسئله که ابتدا فرهنگسازی و آموزش باید برای کارشناسان صورت گیرد و در فاز بعدی بهرهبرداران وارد عمل شوند، مورد تاکید قرار گرفت.
مقرر گردید کارگروه تخصصی توسط سازمان شیلات تشکیل و نحوه اجرای پایلوت در کشور پیگیری شود و نسبت به احصاء ظرفیتهای موجود توسط کارگروه تخصصی و بررسی گونههای موجود و ظرفیتهای بومی اقدامات لازم صورت پذیرد.