سال جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری
  • 1401/10/28 - 10:57
  • - تعداد بازدید: 12
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فناوری نانوحباب

نانوحباب به حباب‌های کمتر از 200 نانومتر گفته می‌شود. از این فناوری که یک فناوری سبز و بدون نیاز به مواد شیمیایی است، در انحلال گاز در مایعات استفاده می‌شود. از جمله مزایای این فناوری در بخش کشاورزی می‌توان موارد زیر را نام برد:
1. افزایش کیفیت آب با افزایش اکسیژن محلول در آب
2. افزایش عملکرد گلخانه
3. بهبود ساختمان ریشه
4. تامین اکسیژن مورد نیاز گیاهان
برای دانلود فیلم مصاحبه با آقای دادگستر به لینک زیر مراجعه کنید:
  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 40931
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب